Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Reer badekar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Reer badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Reer Badekar Termometer (1 stk)

  • Mærke: Reer

Sidste produkt på vores liste er Reer Badekar Termometer (1 stk) som vi har fundet til 89,- hos Helsebixen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Badetermometer Badetermometer fra Reer formet som en sød skilpadde.
Med dette badetermometer sikrer du, at badevandet ikke er for varmt eller koldt, når det er blevet badetid.    Da den er formet som en sjov skilpadde, vil den også være sjov at lege me…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Reer Badekar på listen er Reer Badekar Termometer (1 stk) fra Helsebixen.dk med en pris på 89.00. Billigste udvalgte Badekar er Reer Badekar Termometer (1 stk) som du kan købe for 89.00 hos Helsebixen.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Reer Badekar data og priser er hentet fra 1 butikker (Helsebixen.dk). Alle Reer Badekar tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar: