Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Playmobil badekar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Playmobil badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Playmobil Princess – Påklædningsværelse med badekar

  • Mærke: Playmobil

Sidste produkt på vores liste er Playmobil Princess – Påklædningsværelse med badekar som vi har fundet til 141,- hos Proshop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Udlev din indre prinsessedrøm med dette fine Playmobil-legesæt.
Du kan klæde den fine prinsesse på og gøre hende klar til en spændende dag, hvor kun fantasien sætter grænser for, hvad hun kan…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Playmobil Badekar på listen er Playmobil Princess – Påklædningsværelse med badekar fra Proshop.dk med en pris på 141.00. Billigste udvalgte Badekar er Playmobil Princess – Påklædningsværelse med badekar som du kan købe for 141.00 hos Proshop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Playmobil Badekar data og priser er hentet fra 1 butikker (Proshop.dk). Alle Playmobil Badekar tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar: