Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Corolle badekar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Corolle badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Corolle dukketilbehør, badekar med bruser

  • Mærke: Corolle

Sidste produkt på vores liste er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser som vi har fundet til 310,95 hos Børnenes Kartel.

Forhandlerens beskrivelse:
Put dakken i bad i dette fine badekar med bruser fra Corolle.
Hvis badekarret er fyldt med vand, kan du trykke på knappen på det lyserøde stykke og der pumper nu vand ud gennem bruseren.  Badekarret er fra Corolle, som er kendte for deres dukker med blid …

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Corolle Badekar på listen er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser fra Børnenes Kartel med en pris på 310.95. Billigste udvalgte Badekar er Corolle dukketilbehør, badekar med bruser som du kan købe for 310.95 hos Børnenes Kartel. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Corolle Badekar data og priser er hentet fra 1 butikker (Børnenes Kartel). Alle Corolle Badekar tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar: