Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Chic Antique badekar. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Chic Antique badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Fransk Badekar på løvefødder til dekoration fra Chic Antique

  • Mærke: Chic Antique

Vores første anbefaling er “Fransk Badekar på løvefødder til dekoration fra Chic Antique” som er vores bedste anbefaling

Forhandlerens beskrivelse:
Super fedt og dekorativt fransk Chic Antique badekar på løveføder.
Badekaret fra Chic Antique er designet i i antique kul….

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Chic Antique Badekar på listen er Fransk Badekar på løvefødder til dekoration fra Chic Antique fra ES Furniture med en pris på 3595.00. Billigste udvalgte Badekar er Chic Antique Fransk Badekar m/ Løvefødder Deko – 129 som du kan købe for 3155.00 hos Hoejgaardbrugskunst.dk. Forskellen på de to priser er 440 kr.
Ovenstående Chic Antique Badekar data og priser er hentet fra 2 butikker (ES Furniture, Hoejgaardbrugskunst.dk). Alle Chic Antique Badekar tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar: