Bedste Babytrold Badekar: Se top 2 (opdateret maj 2022)

Foldebadekar.dk » Alle guides » Badekar » Babytrold Badekar

Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Babytrold badekar. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Babytrold badekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

Billede af Babytrold - Baby Badekar - Foldbart - Hvid Og Grå

1: Babytrold – Baby Badekar – Foldbart – Hvid Og Grå

Bedste pris: 359.00 hos Coolshop.dk

Foldebadekar i grå. Foldebadekarret har et praktisk design der egner sig til smalle steder hvor pladsen kræver maksimal udnyttelse eller til rejsende familier. Den minimale størrelse i… læs mere hos Coolshop.dk >>

Dyreste Babytrold Badekar på listen er BabyTrold badekar inkl. stativ – Hvid fra Coop.dk med en pris på 399.95. Billigste udvalgte Badekar er Babytrold – Baby Badekar – Foldbart – Hvid Og Grå som du kan købe for 359.00 hos Coolshop.dk. Forskellen på de to priser er 40.95 kr. – de 2 Babytrold Badekar vi har fundet koster i gennemsnit 379.48 kr.
Ovenstående Babytrold Badekar data og priser er hentet fra 3 butikker (Coolshop.dk, Coop.dk, GUCCA.dk). Alle Babytrold Badekar tilbud er opdateret i dag 26-05-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Badekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Badekar blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Badekar:

Se også:

Se også vores andre gode indlæg på Foldebadekar.dk