Du er landet på Foldebadekar.dk, det helt rigtige sted at finde Baby Dan foldebadekar. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Baby Dan foldebadekar tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Baby Dan Foldbart badekar 30L

  • Mærke: Baby Dan

Sidste produkt på vores liste er Baby Dan Foldbart badekar 30L som vi har fundet til 399,- hos Mammashop.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Et foldbart 30 liters badekar er ideelt til dig, som gerne vil pakke badekarret hurtigt væk for at spare plads på badeværelset.
Du kan bruge badekarret til dit barn fra fødslen og til barnet bliver for stort til det.
For at sørge for, at badet bliver en g…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Baby Dan Foldebadekar på listen er Baby Dan Foldbart badekar 30L fra Mammashop.dk med en pris på 399.00. Billigste udvalgte Foldebadekar er Baby Dan Foldbart badekar 30L som du kan købe for 399.00 hos Mammashop.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Baby Dan Foldebadekar data og priser er hentet fra 1 butikker (Mammashop.dk). Alle Baby Dan Foldebadekar tilbud er opdateret i dag 04-02-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Foldebadekar guides:

Fandt du ikke det rigtige Foldebadekar blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Foldebadekar: