Skip til indhold

Gratis levering i Danmark

  Om os

  En enkel løsning til at slappe af i hverdagen. Jeg havde i årevis prøvet at kombinere arbejde med et travlt fritidsliv og husholdningen, men det føltes aldrig som om jeg havde tid til mig selv. Jeg var ofte meget træt, og jeg havde bare brug for ro og tid til mig selv.

  Jeg prøvede da på alle mulige måder og tidspunkter at trække mig lidt fra travlheden. Træning, en tur i biffen, Netflix, TikTok og Instagram… du kender det sikker godt! Det er alt sammen sjovt, men jeg følte mig ikke rigtig udhvilet. Ofte blev jeg overvældet af impulser, som gjorde, at jeg ikke rigtig kunne finde ro. Det var først efter en skøn ferie, hvor jeg kunne slappe af i et karbad, at jeg vidste, hvad jeg havde brug for.

  Fordi mit badeværelse er lidt lille og dyre, og store ombygninger ikke var en mulighed, undersøgte jeg, hvilke alternativer der fandtes. En veninde fortalte mig om et foldebadekar og en helt ny verden åbnede sig for mig. Et foldebadekar er ikke kun meget billigere end et installere et normalt badekar, det er ovenikøbet også ret nemt og fylder ikke meget. Og du behøver ikke engang skære ned på komforten.

  Det allervigtigste er naturligvis, at for mig er et foldebadekar den bedste måde at slappe af på. At jeg også elskede at ligge i karbad som lille, spiller muligvis også en rolle. At tage et bad er for mig at have et stund for mig selv. Et afslappende og behageligt øjeblik, hvor jeg kan vaske alle bekymringer væk og lade op efter al travlheden.

  Det er præcis det jeg også vil give videre til vores kunder. Du kan allerede nu kigge på de forskellige foldebadekar og vælge en model som passer til dig og dit hjem.

  Både indendørs og udendørs

  Den fulde kapacitet er ca. 200 liter

  Karet måler udvendigt:
  143 x 60 x 58 cm

  Person på op til 1,83m kan strække benene