En nyfødt baby kan tage hårdt på dig og din partner. Der er mange ting, I måske ikke lige har tænkt over, eller kan overskue at gå i dybden og i detaljerne med. En af tingene som er nødvendige, er et badekar, så den lille kan vaskes i ny og næ.

Det kan også være, jeres børn er lidt ældre, og I gerne vil have lidt vejledning, til hvilket badekar I skal købe, og som vil være bedst for jer. Men hvilken slags badekar skal I vælge? Frygt ej, for her kan I læse mere om hvilket badekar, der vil være bedst for jer, jeres baby og- eller barn, og ikke mindst jeres hjem.

Derfor skal I vælge et oppusteligt badekar

Et oppusteligt badekar er supernemt at have med alle steder. Et oppusteligt badekar fylder ingenting, da alt luften kan tages ud på nul komma fem. Et oppusteligt badekar er meget nemt at transportere, da det ikke fylder det store. Det kan bruges på en varm sommerdag på altanen, samt haven eller så kan I ovenikøbet tage det med på ferier. Det oppustelige badekar er godt til børn, som har lært at sidde selv, da et oppusteligt badekar, ikke altid har rygstøtte til mindre børn. I tænker sikkert, hvor lang tid holder et oppusteligt badekar egentlig?

De fleste oppustelige badekar er lavet på en miljøvenlig måde og med høj holdbarhed, så I kan bruge det i mange år. Et oppusteligt badekar kan fås i flere forskellige farver, og I kan vælge alt fra mere neutrale farver, til farver med mere gang i.

Brug det oppustelige badekar som en pool

På en varm sommerdag er det skønt for børnene, at de kan plaske med vand i haven. Det kan et oppusteligt badekar i den grad klare. Den bedste måde at vedligeholde badekarret på, er at hælde klorvand i badekarret i stedet for ferskvand. Kloren sørger for at mikroorganismer og bakterier holder sig væk fra badekarret, og der skabes på den måde det bedste og reneste miljø for børnene. Den måde I kan holde øje med mikroorganismerne og bakterierne på, er ved at mærke om kanterne på det oppustelige badekar føles slimet og glat, så er det nemlig et tegn på, at badekarret er fyldt med bakterier og mikroorganismer.

For at holde badekarret rent i længere tid, kan i anvende en klortablet, på den måde holder I badekarret rent på den mest optimale måde. Og hvis I forældre skal med i badekarret, så kan I sagtens det. Et oppusteligt badekar er nemlig som oftest en del større end et foldebadekar – så her kan alle i familien være med, og I kan få skabt de bedste minder sammen.

Derfor skal I vælge et foldebadekar

Et foldebadekar er smart til mindre og nyfødte børn. Et foldebadekar er smart til en lille lejlighed, samt en lille altan, da det som navnet lyder, kan foldes sammen. Ligesom det oppustelige badekar, kan et foldebadekar også tages med på farten eller i haven. Foldebadekarret fylder næsten ingenting, og kan altid klemmes ind i bilen.

Det er meget nemt at tømme badekarret for vand, da det har en prop i bunden, så I ikke skal løfte karet op, hver gang det skal tømmes. Mange af de hyggeligste og dejligste minder I vil få, er af baby og- eller børnene i et foldebadekar på en dejlig sommeraften i haven, på altanen eller i sommerhuset.

Et badekar der vokser med barnet

I tænker sikkert, børn vokser hurtigt, og inden vi får set os om, så er vores baby og- eller barn vokset ud af foldebadekarret. Men frygt ej, et foldebadekar vil nemlig vokse med jeres barn. Når I køber et foldebadekar til jeres baby, kan det foldes ud til babys størrelse, men i takt med at baby vokser, kan badekarret foldes mere og mere ud.

Er det ikke bare smart? På den måde vil et foldebadekar være en investering I ikke vil fortryde. Det gode ved et foldebadekar er, at det oftest har en rygstøtte til en baby. Rygstøtten kan tages af og på, når foldebadekarret skal transporteres, eller når baby bliver større. Et foldebadekar kommer i alle former og farver, så I vil med garanti kunne finde et, som passer til jer, baby og jeres hus.

Hvad koster et foldebadekar?

Prisen på et foldebadekar afhænger meget af, hvordan du vil have, det skal se ud, og hvor meget vand det skal kunne indeholde. I kan få et meget simpelt badekar til næsten ingen penge, som kan være en god idé at have i sommerhuset, hvis det er et, I vil bruge mere sjældent.

Hvis I godt kunne tænke jer, at flere af jeres børn skal kunne bade sammen, så kan de sagtens det i et foldebadekar. Et foldebadekar til mere end ét barn er smart, men også sjovt og skønt for børnene. Sådan et slags foldebadekar er dyrere, men kan også indeholde mere vand og flere børn.

Den gode leg stopper aldrig

Det er ikke kun af praktiske årsager, I skal købe enten et oppusteligt- eller et foldebadekar. Det er nemlig også her, I kommer til at skabe de helt gode minder, I alle vil huske resten af jeres liv. At plaske i vand er også en vigtig del af børns sanseudvikling.

At mærke vand og dets tyngde er med til at give børn en forståelse af vand, og teste grænser af i vand, så børnene kan lære at elske vand, men også respektere vandet. Ved hjælp af sansestimulerende vandlegetøj, vil jeres børn få den optimale oplevelse i vandet, og samtidig blive vasket ren og sund. Hvad mere kan man som forældre ønske sig?